Christmas-Crackers
Wat is een Cracker?
In o.a. Nederland en België zijn Christmas Crackers nog vrij onbekend, maar dit gaat veranderen! Een Christmas Cracker lijkt op een soort van papieren koker. Iedere Christmas Cracker is standaard gevuld met een Engels raadseltje op papier, een klein cadeautje en een papieren kroontje. Het is dan de bedoeling dat de ontvanger van de Cracker dit kroontje, bijv. voor aanvang van het kerstdiner, op het hoofd zet en het raadseltje hardop voorleest. Zo hoort het volgens de Engelse traditie.
Maar het bijzondere aan een Christmas Cracker is toch wel de "kleine" knal (Crack!) die volgt tijdens het trekken aan de beide uiteinden, waarna de bovengenoemde
inhoud eruit vliegt!

Wanneer te gebruiken?
Christmas Crackers worden voornamelijk gebruikt tijdens de kerstdagen. Voor aanvang van het kerstdiner, op een feestelijk gedekte tafel, fraai gedecoreerd op de borden, komen de Crackers optimaal tot hun recht. Uiteraard kunnen ze ook gebruikt worden tijdens het kerstontbijt en/of de kerstlunch.
Ook ter decoratie of als presentje voor in of onder de kerstboom zijn Christmas Crackers een leuke verrassing. Naast het gebruik thuis, in restaurants en/of hotels zijn onze Christmas Crackers tevens geschikt om in te zetten bij feestelijke evenementen. Denk hierbij bijv. aan bedrijf- en produktpresentaties, grote personeelsfeesten, mooi aangeklede diners, tijdens beurzen ter promotie en tijdens speciale kerst- en oudejaarsbijeenkomsten.
Bezig met laden...

Alle gifts & toys zijn CE gekeurd.


 
 
 
 
 
Deze website gebruikt Kerst cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies